Siirry sisältöön

LVI-suunnittelu

LVI-suunnittelu

Hyvin tehty LVI-suunnitelma ja -tekniikka vaikuttaa huomattavasti kodin energiatehokkuuteen, toimivuuteen ja sisäilman laatuun. Insinööritoimisto Putkimaailma tekee LVI-suunnittelua erilaisiin saneeraus- ja uudiskohteisiin.

Suunnittelemme erilaiset LVI-ratkaisut omakotitaloon, mökille ja haja-asutusalueelle sekä moneen muuhun kohteeseen. Teemme linjasaneeraussuunnitelmia ja suunnittelemme LVI-järjestelmiä muun muassa toimistoihin, kerros-, rivi- ja paritaloihin, halli- ja tuotantotiloihin sekä ravintoloihin, kahviloihin ja muihin keittiötiloihin.

LVI-suunnitteluun voidaan sisällyttää kohteen tarpeiden mukaan monta osa-aluetta:

  • lämmitysverkoston suunnittelu
  • vesijohtoverkoston suunnittelu
  • viemäriverkoston suunnittelu
  • ilmanvaihtosuunnittelu
  • jäähdytyssuunnittelu
  • automaatiosuunnittelu
  • jätevesiselvitykset (209/2011) ja haja-asutusalueiden jätevesisuunnittelu
  • tonttijohtojen uusimissuunnittelu
Insinööritoimisto Putkimaailma Oy, yhteystiedot

Ammattilaisen ratkaisut

Valitsemme aina kohteeseesi parhaiten sopivat ratkaisut, jotka toimivat mutkattomasti ja ovat kustannustehokkaita niin LVI-hanketta toteutettaessa kuin tulevaisuudessa asuntoa tai muuta tilaa käytettäessä.

Käytämme suunnitteluun CADS Planner -suunnitteluohjelmaa sekä yleisimpiä LVI-mittalaitteita. Näiden työkalujen avulla varmistamme tarkan ja kohteesi vaatimukset huomioon ottavan lopputuloksen.

Ota yhteyttä ja lähetä tarjouspyyntö!

Insinööritoimisto Putkimaailma Oy, LVI-suunnittelu

Mikä on LVI-suunnitelman hinta?

LVI-suunnittelun hinta määräytyy kohteen vaatimusten mukaan. Räätälöimme juuri sinun kohteellesi sopivan suunnittelupalvelun.

Ota yhteyttä ja lähetä tarjouspyyntö!

Jätevesiselvitykset

Haja-asutusalueen jätevedet

Teemme myös haja-asutusalueiden jätevesiselvityksiä, joka vaaditaan kirjallisena kaikilta kiinteistöiltä. Jätevesiselvitys sisältää jätevesien käsittelyn tiedot, ohjeet ja muut vaaditut selvitykset.

Kysy lisää jätevesiselvityksistä!

Insinööritoimisto Putkimaailma Oy LVI-suunnittelu ja remontit

Remontit

Suunnittelemme upeat keittiö- ja kylpyhuoneremontit sekä muut huoneistomuutokset. Olemme olleet mukana projekteissa, joissa tilan käyttöä on muutettu esimerkiksi myymälästä ravintolaksi tai toimistotiloista asuinhuoneistoiksi.

Suunnittelemme myös Z-lausunnon vaativat ja märkätila-, linjasaneeraus- tai KVV-luvan alaiset remontit. Työskentelemme myös arvokohteiden parissa.

Katso referenssimme täällä.